آلــُـه شرکتی تـکنولوژی محورپویـــا و فعــالخوشنام و متعهد در میدان رقابت فناوری اطلاعات است.
در سال 1392 با گردهمآیی جمعی از فارغالتحصیلان IT و به هدف طراحی پروژه های دانش محور شرکت آلــُـه تاسیس و وارد دنیای رقابتی فناوری اطلاعات کشور شد. فعالیتهای جانبی این شرکت که به هدف تامین مالی پروژههای اصلی انجام گرفته است؛ به مرور زمان گسترش یافته و مجموعهای از پروژههای طراحی و پشتیبانی سایت، برنامه نویسی، تولید نرمافزار و... را شامل گردید. چشمانداز یک ساله آلــُـه دستیابی به استانداردهای دانشبنیانی و نیل به بخشی از استراتژیهای مد نظر خود برای کسب بازار هدف مطلوب است که با عنایت حق تعالی و کوشش تیم متبحر ما، بخشهایی از این ویژن محقق گردیدهاست.
فعالیتهای اصلی آلــُـه
تولید محتوا و سئو
تولید محتوا و پشتیبانی سایت یکی از حیطههای جدید فعالیتی ماست که به علت کیفیت بالا مورد استقبال مشتریان قرار گرفتهاست.
پروژههای دانشمحور
تولید پروژههای مبتنی بر تکنولوژیهای نوین، هدف اصلی آلــُـه از تاسیس و ادامه فعالیت در اکوسیستم فناوری اطلاعات کشور است.
برنامه نویسی
کدنویسی به زبانهای گروه C و php که توسط تیم برنامه نویسی آلــُـه تدوین و پشتیبانی میگردد و به صورت سفارشی انجام شده و جز برنامه کاری ثابت شرکت نیست.
تولید نرمافزار
نرمافزار های کاربردی تحت ویندوز، اندروید و IOS که طبق استانداردهای تولید نرمافزار از مرحله امکانسنجی تا استقرار و نگهداری تحت نظر متخصصان آلــُـه انجام میپذیرد.
طراحی سایت
طراحی سایتهای مبتنی بر CMS های شناخته شده مانند جوملا و وردپرس، و سفارشیسازی با کیفیت، جهت دستیابی به یک محصول منحصر به فرد
پشتیبانی مشتری
انعقاد قراردادهای پشتیبانی منعطف که امکان هرگونه تغییر و به روز رسانی را برای مشتریان فراهم میکند. پشتیبانان آلــُه 24 ساعته پاسخگوی شما هستند
نتایج نظرسنجی مشتریان ما
کیفیت پشتیبانی
کیفیت نرم افزار
کیفیت تولید محتوا
کیفیت طراحی سایت
وجه تسمیه آلــُـه
در پارسی به عقاب آلُه یا آلوه گفته می شود. ریشه این واژه در پارسی میانه āluh است.
در نامه پهلوی کارنامک ارتخشیر پاپکان (کارنامه اردشیر بابکان) در بخش ۱۴ بند ۱۲ آلوه به معنی عقاب بکار رفتهاست.
جزء اول کلمه الموت هم «اله» بوده که به معنای آشیانه عقاب میباشد.
علامه ابوریحان بیرونی عقاب عربی را به «آله» فارسی ترجمه کرده است و نیز در همهی فرهنگها آله به معنای عقاب آمده و در بسیاری از لهجههای کنونی فارسی نیز چنین است.
عقاب طلایی با نام علمی Aquila chrysaetos یکی از پرندگان بومی ایران بالاخص رشته کوه زاگرس بوده که در قرون گذشته از نماد آن بر پرچمهای حکومتهای مختلف پارسی استفاده شدهاست. از جمله پرچم دوره هخامنشی و نمادهای به جامانده از کوروش و نیز درفش کاویان که تا سالها به عنوان نماد برتری، قدرت و عدالتخواهی در جنگها پیشاپیش سپاه برافراشته و حمل شدهاست.
همانطور که ذکر شد این پرنده یکی از جانوران بومی رشته کوه زاگرس و همچنین قله گروس میباشد و از دیرباز با نامهایی همچون دال یا آلُه از سوی بومیان منطقه خطاب شده و مانند گذشته نمادی از این مرز و بوم کهن است.